MIG Motors is een snel groeiende groep gespecialiseerd in mobiliteit. Wij nemen de rol op van Market Area Leader voor Groot Gent en Meetjesland. Dat wil zeggen dat wij officiële verdeler zijn van de merken Audi, Volkswagen, Skoda, Seat en Volkswagen Commercial Vehicles. We doen dit op vandaag vanuit 9 verschillende vestigingen. Bij MIG Motors leven en werken we volgens de 4 menselijke waarden respect, vertrouwen, samenwerking en zelfontplooiing.

http://www.migmotors.be

Op zoek naar een Diagnose Technieker

Als Diagnosetechnieker bij MIG Motors, ben je verantwoordelijk voor het stellen van efficiënte diagnoses bij binnenkomende personen- en bestelwagens. Daarnaast voer je samen met je collega’s correct onderhouds- en reparatiewerkzaamheden uit en maak je de wagens weer vertrekkensklaar. Je ontvangt klanten en helpt hen waar nodig, dit steeds op een klantvriendelijke manier.

Je komt terecht in een hecht en gemotiveerd team in een gekende en gerespecteerde garage in Gent.

Wat wordt er van jou verwacht?

  • Je hebt een diploma A2 automechanica of bent gelijkwaardig door ervaring. Een technische kennis van elektronica is een pluspunt;

  • Je hebt ervaring als autotechnieker, ervaring met diagnosepakketten is een plus;

  • Je bent klantvriendelijk en contactvaardig;

  • Je werkt graag en goed in teamverband;

  • Je spreekt vlot Nederlands;

  • Je bent in het bezit van een rijbewijs.

gewenste ervaring

drie tot vijf jaar ervaring

Wat bieden wij jou aan?

We bieden je een voltijdse vaste job in een dynamische omgeving.
Bij MIG Motors zal je worden onthaald door leuke en enthousiaste collega's. 
Je zal op een correcte manier worden gecompenseerd volgens ervaring en competenties. Daarnaast bieden we je ook de kant om deel te nemen aan het Volkswagen scholingsprogramma, incl. bijscholingen op permanente basis.

Download bijlage(s)

Cookie beleid

Jobtoolz verzamelt anonieme gegevens voor het verbeteren van de gebruikerservaring. Lees hier het cookiebeleid van Jobtoolz.

Privacy beleid

Met inachtneming van de verordening (EU) 2016/679 van het Europees Parlement en de Raad van 27 april 2016 betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrije verkeer van die gegevens en tot intrekking van Richtlijn 95/46/EG (algemene verordening gegevensbescherming), geef ik toestemming mijn persoonsgegevens te verwerken in het kader van de werving- en selectieprocedure. Ik geef geen toestemming om mijn persoonsgegevens langer te bewaren dan voor de verwezenlijking van de doeleinden waarvoor zij werden verkregen nodig is, of verder te bewerken. Ik verklaar dat de verstrekte informatie nauwkeurig is, en zo nodig is bijgewerkt naar de laatste stand van zaken. Bijgevoegde bestanden bevatten naar mijn weten geen computervirussen of malware. Ik geef geen toestemming om mijn persoonsgegevens te verwerken met het oog op direct marketing.

Lees hier het volledige privacybeleid van Jobtoolz