MIG Motors is een snel groeiende groep gespecialiseerd in mobiliteit. Wij nemen de rol op van Market Area Leader voor Groot Gent en Meetjesland. Dat wil zeggen dat wij officiële verdeler zijn van de merken Audi, Volkswagen, Skoda, Seat en Volkswagen Commercial Vehicles. We doen dit op vandaag vanuit 9 verschillende vestigingen. Bij MIG Motors leven en werken we volgens de 4 menselijke waarden respect, vertrouwen, samenwerking en zelfontplooiing.

http://www.migmotors.be

Op zoek naar een Mechanieker

Als mechanieker sta je zowel in voor het stellen van de correcte diagnoses, als voor het perfect onderhouden of herstellen van de binnengebrachte wagens.

  • Je bent in staat om snel en efficiënt de correcte diagnose te stellen;
  • Je bent geschoold om onderhouds- en herstellingswerken uit te voeren van zowel personen- als bedrijfswagens.
  • Je hebt affiniteit met de merken Volkswagen, Skoda en Volkswagen bedrijfsvoertuigen.

Wat wordt er van jou verwacht?

  • Je hebt een diploma A1/2 of gelijkwaardig door ervaring;
  • Je bent klantgericht ingesteld;
  • Je werkt graag gestructureerd en in teamverband;
  • Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs.

gewenste ervaring

één tot drie jaar ervaring

Wat bieden wij jou aan?

Bij MIG Motors zal je worden onthaald door leuke en enthousiaste collega's.
Je zal bovendien op een correcte manier worden gecompenseerd volgens ervaring en competenties.

Download bijlage(s)

Cookie beleid

Jobtoolz verzamelt anonieme gegevens voor het verbeteren van de gebruikerservaring. Lees hier het cookiebeleid van Jobtoolz.

Privacy beleid

Met inachtneming van de verordening (EU) 2016/679 van het Europees Parlement en de Raad van 27 april 2016 betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrije verkeer van die gegevens en tot intrekking van Richtlijn 95/46/EG (algemene verordening gegevensbescherming), geef ik toestemming mijn persoonsgegevens te verwerken in het kader van de werving- en selectieprocedure. Ik geef geen toestemming om mijn persoonsgegevens langer te bewaren dan voor de verwezenlijking van de doeleinden waarvoor zij werden verkregen nodig is, of verder te bewerken. Ik verklaar dat de verstrekte informatie nauwkeurig is, en zo nodig is bijgewerkt naar de laatste stand van zaken. Bijgevoegde bestanden bevatten naar mijn weten geen computervirussen of malware. Ik geef geen toestemming om mijn persoonsgegevens te verwerken met het oog op direct marketing.

Lees hier het volledige privacybeleid van Jobtoolz